×
Interneti, Korrik 2011
Rrjeti rus http://vkontakte.ru u ofroi përdoruesve mundësinë për të dërguar mesazhe personale në postë tjetër e-mail.
Siç shkruan sot gazeta ruse “RBC Daily” («РБК Daily »), më tepër se 50.000 faqe me informacionin e plotë mbi blerësit e Internet (on-line) dyqaneve u gjendën në akses të hapur në motorët e kërkimit Yandex dhe Google.
Çmimi i sistemit të microblogging të Internetit që po zhvillohet me shpejtësi t
Pavarësisht nga sukseset e Koalicionit Antiterrorist, potenciali i terrorizmit ndërkombëtar vazhdon të
Transmetimin e debutimit të muzikantëve në Konkursin e XIV Ndërkombëtar &ldquo
Në mbledhjen e X-të të krerëve të shërbimeve speciale (inteligjencë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
29
30
31