×
zgjedhjet, Tetor 2012
Në bazë të rezultateve të zgjedhjeve të fundit për Senat në Republikën Çeke për herë të parë forcat e majta i siguruan vetes shumicën kushtetuese në Dhomën e Lartë të Parlamentit. Fitoren në zgjedhjet parlamentare aktuale në Lituani po e korr e sigurt Partinë e Punës e opozitës, e ndjekur nga Social Demokratët lokalë.
Bashkimi Afrikan (BA) morri vendimin të rivendosë anëtarësimin e Malisë në organizatë, nga e cila u pezullua në muajin mars të këtij viti.
Lideri i revolucionit kubanez Fidel Kastro mori pjesë në zgjedhjet komunale në Havana. Siç njoftoi
Rezultatet e sapo bëra publike të zgjedhjeve në administratën rajonale (zastupitelstva) dhe n
Separatistët flamandë korrën një fitore impresinuese në zgjedhjet e sotme komunale n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31