×
energjetika, 4 qershor 2013
Suksesi i dialogut energjetik midis Rusisë dhe BE-së varet në mënyrë të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
23
24
25
29
30