×
Gazprom, 26 shkurt 2013
Koncerni rus "Gazprom" do të marrë pjesë në lëngëzimin dhe eksportimin e gazit natyror, të nxjerrë nga shelfi izraelit.
Sudani i Jugut i ofroi koncernit rus "Gazprom" të përfshihet në një së
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
5
6
9
10
13
14
15
16
17
22
23
24
25
27
28