×
Gazprom, 17 shkurt 2012
Fjalë bëhet për çmimet e kontratave afatgjata, në lidhje me kushtet e të cilave “Gazprom” i bëri disa lëshime një sërë kompanive evropiane. Ndër to janë kompania franceze GDF Suez, kompania gjermane Wingas, ajo sllovake SPP dhe turke Botas.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29