×
gazi, 7 gusht 2013

Në qytetin Rosario të Argjentinës si rezultat i një shpërthimi u shembën fasadat e përparme dhe e pasme të një ndërtese, më tej pasoi një zjarr.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31