×
SHBA, 27 qershor 2013
Avioni i lehtë “Cessna-330”, i regjistruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Qeveria e Ekuadorit nuk e ka shqyrtuar ende kërkesën e ish-oficerit të zbulimit amerikan
Agjencia Qendrore e Zbulimit e SHBA-së filloi furnizimet e armëve në Jordani, e cila planifikon
Në shtetin e Teksasit janë ekzekutuar 500 dënime me vdekje që nga viti 1982, kur autoritetet e shtetit e rinovuan aplikimin e tij.
Një gjuajtës F-16 u rrëzua dhe shpërtheu në qytetin amerikan të Glendale (shteti i Arizona-s). Fragmentet e avionit janë shpërndarë në rrugët që ndodhen pranë vendit të rrëzimit.
Shefi i Shërbimit të Rojes Kufitare të Rusisë Vladimir Kulishov më 26 qershor njoftoi se ish-oficeri i zbulimit amerikan Edward Snowden nuk e kaloi kufirin e Rusisë. Kjo do të thotë se ai ende mund të gjendet në zonën tranzit të aeroportit ndërkombëtar të Moskës “Sheremetievo”. Ndërkohë, vendet europiane gjithnjë e me më shumë këmbëngulje kërkojnë një shpjegim nga Shtetet e Bashkuara mbi faktet e mbikqyrjes globale të qytetarëve të Botës së Vjetër.
Autoritetet ekuadoriane i dorëzuan shtetasit amerikan Edward Snowden dokumentin që i jep atij të drejtën e hyrjes në këtë vend amerikano-jugor, njoftoi telekompania Univision, e cila është e bazuar në Shtetet e Bashkuara dhe transmeton në gjjuhën spanjolle.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30