×
SHBA, 26 qershor 2013
Rusia dhe SHBA-ja do të punojnë së bashku për zhvillimin e sistemeve të
Anchorage - qyteti më i madh i Alaskës - shprehu dëshirën për të zhvilluar Lojërat Olimpike Dimërore në vititn 2026.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30