×
SHBA, 18 qershor 2013
Moska u bën thirrje partnerëve të vet në Perëndim që të peshojnë mirë të gjitha rreziqet e lidhura me furnizimin e armëve opozitës siriane.
Albumi i këngëtarit rapper Jay-Z "Magna Carta Holy Grail" u realizua në një tirazh prej 1 milion kopjesh që para daljes së tij në treg.
Duke folur përpara pjesëmarrësve të Forumit Global të Mediave në
Administrata e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës publikoi listën e
Autoritetet e Rusisë dhe SHBA-së brenda një muaji do të krijojë një grup
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30