×
SHBA, 17 qershor 2013
Bashkimi Europian dhe Shtetet e Bashkuara njoftuan zyrtarisht fillimin e negociatave mbi zonën e tregtisë s
Rusia dhe SHBA-ja nënshkruan një kontratë për furnizimin e helikopterëve rus
Propozimi i Koresë së Veriut për të zhvilluar bisedime të drejtpërdrejta me Shtetet e Bashkuara të Amerikës "ka karakter krejtësisht demagogjik dhe është i llogaritur kryesisht për efekt propagande".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30