×
SHBA, 5 qershor 2013
Konferenca Ndërkombëtare mbi Sirinë, e propozuar nga Rusia dhe Shtetet e Bashkuara të
Në qendër të qytetit të Filadelfias (Philadelphia) u shemb një godinë brenda
Dhoma e Përfaqësuesve e Kongresit Amerikan, e cila kontrollohet nga republikanët, të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
22
23
29
30