×
SHBA, 5 mars 2013
FBI-ja bëri publike një përzgjedhje dokumentesh që lidhen me Whitney Houston. Rezultoi se këngëtares ishin përpjekur t’i bënin shantazh.
Barack Obama nuk do t’i telefonojë Kim Jong- Yun. Për këtë
Përfundoi ripërtëritja e forcave strategjike bërthamore ruse dhe Rusia nuk është më e interesuar në lidhje me propozimet amerikane mbi reduktimin e armatimeve, deklaroi Kreu i administratës së Presidentit të Rusisë, Sergei Ivanov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
8
9
10
14
16
17
23
24
30
31