×
SHBA, 6 shkurt 2013
Marinarët dhe marinsat amerikanë këtë pranverë për herë të parë do të kenë mundësinë të përdorin sistemin e komunikimit (ndërlidhjes) të standartit Long Term Evolution (LTE) në bordin e luftanijeve.
Shefi i Pentagonit, i cili është drejt largimit nga posti i tij, Leon Panetta dhe homologu i
Rusia nuk është aspak e kënaqur me gjendjen e tanishme të marrëdh
Kafsha ishte 8 vjeç. Vitin e fundit maçoku ka vuajtur nga kanceri. Kjo u njoftua në faqen e Internetit të kafshës në rrjetin social Facebook. Emri i plotë i maçokut ishte Mymains Stewart Gilligan. Ai hyri në Librin e Rekordeve Guiness në gusht të vitit 2010.
Komiteti Kombëtar i forcave revolucionare dhe opozitare siriane (KKFROS) planifikon të hapë zyra përfaqësie në Nju Jork dhe Uashington.
SHBA-ja lejoi vendosjen e pajisjeve për mbështetjen e sistemit rus të navigacionit GLONASS në disa shtete amerikane. Kjo do të mundësojë rritjen e përpikërisë së përcaktimit të koordinatave me anë të sistemit satelitor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24