×
SHBA, 28 janar 2013
Një anije naftëmbajtëse që transportonte 300 mijë litra naftë të
Presidenti i SHBA-ve Barack Obama dhe Sekretarja Amerikane e Shtetit Hillary Clinton nuk e komentuan pyetjen mbi pjesëmarrjen e mundshme të Hillary Clinton në zgjedhjet presidenciale të vitit 2016.
Dy personat e ndodhur në bordin e avionit të rrëzuar në lumin Hudson, u shpëtuan dhe u dërguan në spital.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
12
13
19
20
26
27