×
SHBA, 23 janar 2013
I dërguari i posaçëm i SHBA-së për Korenë e Veriut
SHBA-të do të vazhdojnë t’i përmbahen Konventës Konsullore të
Policia britanike akuzoi ish-drejtuesin e programeve sportive të korporatës BBC, 86-vjeçarin Stuart Hall, për abuzime seksuale ndaj fëmijëve dhe përdhunim të femrave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
12
13
19
20
26
27