×
SHBA, 22 nëntor 2012
Studiuesit amerikanë konfirmuan se pas lindjes së një djali në qelizat e trurit të femrës mund të shfaqen qeliza me ADN mashkulli.
Ish-lideri i organizatës terroriste ndërkombëtare “Al-Qaeda” Osama bin Laden nuk ë
Në rajonin e Gjirit Persik, për herë të parë që nga dhjetori i vitit 2010, për dy muaj do të ndodhet vetëm një aeroplanmbajtëse SHBA-së, dhe jo dy, si zakonisht.
Një nga kompanitë më të mëdha ruse të naftës, Shoq
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
24
25