×
SHBA, 13 nëntor 2012
Shtëpia e Bardhë do të duhet të marrë në shqyrtim peticionin online mbi daljen e shteteve të Texas-it dhe Louisiana-s nga përbërja e Shteteve të Bashkuara.
Pentagoni po zhvillon hetime ndaj Gjeneralit John Allen, i cili komandonte trupat ushtarake amerikane në Afganistan, në lidhje me dyshimin për dërgimin e letrave "të pahijshme" një femre të përfshirë në skandalin përreth ish-Kreut të CIA-s David Petraeus.
Agjentët e FBI kanë ndërmarrë një kontroll të imtësish
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
24
25