×
SHBA, 1 nëntor 2012
Policia arrestoi keqbërësin, i cili hapi zjarr me armë në Universitetin e Kalifornisë Jugore gjatë festës së organizuar me rastin e “Halloween” në mbrëmje vonë ditën e mërkurë, më 31 tetor.
Katër ditë me radhë përfaqësuesit e BE-së dhe të SHBA-së u përpoqën të përfundojnë, siç u shpreh përfaqësuesi i Departamentit Amerikan të Shtetit, «punët e papërfunduara» (angl. unfinished business) në Ballkan.
Presidenti i Venezuelës Hugo Chávez do të votonte për kandidatin presidencial Barack Obama në zgjedhjet e pritshme amerikane, nëse do të kishte qenë qytetar i SHBA-ve.
Qytetarja ruse Anastasia Diatllova, e cila u arrestua në Teksas në lidhje me çështjen q
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
24
25