×
SHBA, 17 shtator 2012
Rreth 50 bashkëpunëtorë të policisë u plagosën në Kabul
Në Francë u morr vendimi për ndalimin e të gjitha mitingje dhe demonstratave kundër filmit "Pafajësia e Myslimanëve". Paralajmërimi zyrtar u lëshua pas përpjekjes së turmave mysliman për të sulmuar ambasadën amerikane në Paris.
Në rastin e një sulmi nga ana e Kinës mbi Ishujt Senkaku SHBA do
Ditën e dielë policia belge arrestoi 230 pjesëmarrës në aksionin protest
Presidenti i SHBA Barack Obama ka ndërmend të paraqesë sot një ankesë kund
Udhëheqësi i grupit radikal islamik "Hezbollah" sheiku Hassan Nasrallah bëri thirrje për protesta të reja në përgjigje të filmit "Pafajësia e myslimanëve", të cilin shumë myslimanë e quajtën ofendues.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
8
9
10
15
16
20
22
23
26
29
30