×
SHBA, 7 qershor 2012
Biznesmeni rus Viktor But, i cili u arrestua në Tajlandë dhe u dënua në Shtetet e Bashkuara, po dërgohet në një burg të zakonshëm në shtetin Illinois.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
9
10
11
15
16
17
23
24
25
30