×
SHBA, 5 qershor 2012
Ministrat e Mbrojtjes të SHBA-ve dhe Vietnamit për herë të parë kanë shkëmbyer sendet që i përkisnin ushtarëve të të dyja palëve gjatë Luftës së Vietnamit që përfundoi në vitin 1975.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
9
10
11
15
16
17
23
24
25
30