×
SHBA, 12 mars 2012
SHBA-të dhe aleatët e tyre po shqyrtojnë variantet e ndërhyrjes ushtarake në konfliktin në Siri. Këtë e bënë të ditur mediat amerikane, duke iu referuar njëherazi disa burimeve anonime.
Administrata amerikane ka filluar konsultimet me aleatët e vet mbi mundësinë e përdorimit të forcës ushtarake në Siri.
Presidenti i sapozgjedhur i Rusisë, Kryeministri Vladimir Putin është “patriot rus” dhe jo kundërshtar i vendosur i Perëndimit dhe SHBA. Për këtë deklaroi në intervistën e vet dhënë kanalit televiziv amerikan CNN ish Sekretari Amerikan i Shtetit Henry Kissinger.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
8
9
10
13
16
17
18
23
24
25
31