×
SHBA, 2 mars 2012
Më 5 mars në Uashington janë planifikuar bisedimet e Presidentit amerikan Barack Obama dhe Kryeministrit izraelit Benjamin Netanjahu. Tema kryesore e tyre është goditja preventive kundër Iranit.
Riformatimi i marrëdhënieve të Rusisë me SHBA në aspektin që ka të bëjë me sistemin amerikan të mbrojtjes antiraket dështoi, por solli megjithatë fryte në sferën ekonomike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
8
9
10
13
16
17
18
23
24
25
31