×
SHBA, 28 shkurt 2012
“Infrastruktura bërthamore e Iranit që në mesin e vitit 2011 u shkatërrua
Dialogu bilateral dhe kontaktet mes autoriteteve të Pakistanit dhe Shteteve të Bashkuara do të rifillojnë tashmë që në mars të këtij viti.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
4
5
6
11
12
13
18
19
23
25
26