×
SHBA, 9 shkurt 2012
SHBA dhe aleatët e tyre po shqyrtojnë mundësinë e dhënies s
Në Moskë nuk përjashtojnë daljen nga Traktati mbi reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO)
Zëvendës Konsulli i Rusisë në Nju Jork Aleksandër Otçainov shprehu zhgënjimin e tij në lidhje me vendimin e Gjykatës Federale të Nju Jorkut për të refuzuar peticionin e qytetarit rus Viktor But për shfuqizimin e vendimit fajtor.
Ish Senatori nga Pennsylvania, republikani Rick Santorum fitoi në zgjedhjet primare brenda partiake në tre shtete Colorado, Minnesota dhe Missouri.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
4
5
6
11
12
13
18
19
23
25
26