×
SHBA, 16 janar 2012
SHBA-të në mënyrë të qëllimshme po tensionojnë situatën rreth programit bërthamor iranian.
Efekti i vendimit të Agjencisë amerikane të vlerësimit financiar Standard & Poor’s
Izraeli dhe SHBA i shtynë stërvitjet e tyre masive ushtarake, të planifikuara për periudhën janar-shkurt, në sferën e mbrojtjes antiraket (MAR).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
14
15
18
21
22
27
28
29