×
SHBA, 4 janar 2012
Rusia dhe Kina nuk e miratojnë aspak rreptësimin e sanksioneve kundër Iranit. “Kina
Pavarësisht nga paralajmërimet e bëra nga ana e Iranit, SHBA deklaruan se do të vazhdojnë të përfocojnë grupimin e aeroplanmbajtëseve të veta në Gjirin Persik.
Barack Obama nënshkroi të martën, më 3 janar, ligjin mbi vendosjen e sanksioneve
Pas numërimit të 50 % votave, gjatë sondazhit të zhvilluar midis votuesve pas mbledhjeve (caucuses)
SHBA po vazhdojnë dërgimin e luftanijeve të veta në Gjirin Persik, njoftoi të enjten Agjencia “Reuters” me referim tek fjalët e Përfaqësuesit zyrtar të Forcave Ushtarake Detare të Shteteve të Bashkuara, komandantit të marinës Bill Speaks.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
14
15
18
21
22
27
28
29