×
SHBA, 10 gusht 2011
Tregjet finaciare botërore po fillojnë ta marrin veten pas rënies drastike të ditëve të fundit në bursat.
Tregjet botërore të aksioneve shënuan një rritje të ndjeshme. Ato i b
Stërvitjet e dyta të përbashkëta ushtarake ruso-amerikano-kanadeze “Vigilant Eagle”, të cilat u zhvilluan nga 7-9 gusht në hapësirat ajrore të Rusisë dhe SHBA, janë jashtëzakonisht efektive dhe duhen vazhduar edhe në të ardhmen.
Sistemi Federal i Revervave të SHBA pranoi se ekonomia kombëtare po përballet aktualisht me probleme mjaft serioze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
31