×
SHBA, 26 korrik 2011
Bashkëpunimi me Moskën në sferën e mbrojtjes antiraket mund ti shë
Default që i kërcënohet SHBA, për shkak të mosshlyerjes së
Departamenti Amerikan i Shtetit vendosi kufizime të vizave për 60 zyrtarë rusë që
Teherani mirëpret përpjekjet e Rusisë për gjetjen e mënyrave diplomatike të zgjidhjes së çështjes bërthamore të Iranit.
SHBA dhe Rusia do të takohen në fillim të gushtit në stërvitjet e përbashkëta ushtarake të sigurisë bërthamore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
6
9
10
16
17
18
23
24
30
31