×
SHBA, 29 qershor 2011
Uashingtoni dhe Moska duhet të vazhdojnë të forcojnë mirëbesimin, mirëkuptimin e ndërsjelltë dhe besimin reciprok ndaj njëri-tjetrit në të gjitha nivelet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
2
4
5
6
8
11
12
13
14
15
16
18
19
22
25
26