×
SHBA, 21 mars 2011
Terrorizmi dërkombëtar dhe përhapja e armëve të shfarosjes në masë mbeten rreziqe kryesore për Rusinë dhe SHBA-s.
Në marrëdhëniet e Rusisë dhe SHBA-s gjatë viteve të fundit u arrit progres absollut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30