×
SHBA, 2 mars 2011
Ndihmësi i Presidentit të SHBA John Holdren u shpreh për rritjen e kuotave për studentët dhe shkencëtarët rusë, që vijnë në Amerikë mbi bazë të programeve të shkëmbimit.
Dy anije desanti të SHBA hynë në Detin Mesdhe dhe kanë marrë kursin drejt brigjeve të Libisë, njofton BBC.
Siç njofton shërbimi i shtypit i Kremlinit, Dimitri Medvediev do të takohet më 9 mars me Nënpresidentin e SHBA-s Joe Biden, i cili do të mbërrijë në Moskë me një vizitë pune.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30