×
SHBA, Mars 2011
SHBA filluan hedhjen e me tepër se 4 mijë marinarëve dhe këmbësorëve të vet të marinës në rajonin e Detit Mesdhe për mbështetjen e operacionit të koalicionit në Libi.
Rusia dhe SHBA po fillojnë negociatat për krijimin e ndërmarrjes së përbashkët për pasurimin e uraniumit.
Rusia dhe një sërë vendesh të tjera abstenuan gjatë votimit në Këshillin e Sigurimit të OKB-së që u zhvillua në lidhje me realizimin e operacionit ushtarak në Libi.
Rusia dhe SHBA do të zhvillojnë më 22 mars shkëmbimin e parë të informacionit mbi rezervat e armatimeve të veta në kuadër të Traktatit № 3 mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO). Kjo parashikohet nga protokolli i posaçëm që i bashkangjitet Traktatit.
SHBA dhe Rusia filluan shkëmbimin e informacionit mbi potencialet bërthamore, i cili parashikohet nga Traktati mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO).
Terrorizmi dërkombëtar dhe përhapja e armëve të shfarosjes në masë mbeten rreziqe kryesore për Rusinë dhe SHBA-s.
Në marrëdhëniet e Rusisë dhe SHBA-s gjatë viteve të fundit u arrit progres absollut.
Rusia dhe SHBA po fillojnë fluturim e parë të përbashkët inspektues në historinë Traktatit të Qiejve të Hapur.
Në ditën e fundit të vizitës së punës Në
Gjatë kohës së takimit të sotëm në rezidencën e
Në Moskë shpresojnë, se SHBA-s do të mbështesin në mënyr
Nënpresidenti i SHBA-s Joseph Biden mbërriti në Moskë. Tema kryesore të negociatave
Dimitri Medvediev do të takohet sot në rezidencën jashtë Moske në Gorkah me Nënpresidentin e SHBA-s Joseph  Biden.
Planet e SHBA-s për dislokimin në Poloni të elementeve të sistemit të Mbrojtjes
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30