×
Afganistani, 5 gusht 2013

Në Afganistan të paktën 4 persona u vranë dhe më shumë se 20 të tjerë u plagosën si rezultat i një shpërthimi në tregun e Kandaharit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
2
3
4
6
7
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31