×
Afganistani, Maj 2013
Rusia në kuadër të kontratës së lidhur me Shtetet e Bashkuara para përfundimit të vitit 2013 do të furnizojë Afganistanin me 12 helikopterë ushtarakë transporti "Mi-17V5".
"Për fat të keq, tani për tani disa forca në Afganistan dhe p
Autoritetet amerikane kanë ndërmend të lënë në Afganistan, pas vitit 2014
Sot rojet kufitare afgane dhe pakistaneze hapën zjarr kundër njëri-tjetrit. Sipas fjalë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
7
8
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31