×
Afganistani, 25 janar 2013
4 persona u vranë dhe disa të tjerë u plagosën si rezultat i shp
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
23
24
26
27
28
29
31