×
Afganistani, Qershor 2011
Gjatë dhënies së dorëheqjes nga posti i vet Shefi i Pentagonit Robert Gates tha se nuk i quan aleatët evropianë të aftë për operacione të suksesshme ushtarake.
Rusia i propozon BE krijimin e agjencisë së përbashkët për luftën kundër prodhimit dhe trafikimit të drogës nga Afganistani.
Talibanët pakistanezë iu kërcënuan me hakmarrje vendeve të NATO-s për likuidimin e Osama bin Ladenit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
24
25
26
27