×
Afganistani, 21 janar 2011
Në Kremlin filluan negociatat e presidentëve të Rusisë dhe Afganistanit. Biseda po zhvillohet në format të ngushtë, nga pala ruse janë të pranishëm gjithashtu Kreu i MPJ i Federatës Ruse Sergei Lavrov dhe Sekretari i Këshillit të Sigurimit Nikollai Patrushev.
Rusia synon të marrë pjesë në procesin e rimëkëmbjes së Afganistanit, të zhvillojë me këtë vend lidhje ekonomike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31