×
Afganistani, 20 janar 2011
Presidenti i Afganistanit Hamid Karzai sot fillon vizitën e vet zyrtare dyditore në Rusi. Midis temave kryesore që pritet të diskutohen gjatë saj janë: perspektivat e stabilizimit të gjendjes në Afganistan , bashkëpunimi ekonomik dhe furnizimi i teknikës ushtarake ruse për ushtrinë afgane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31