×
Iraku, Tetor 2012
Në Iran sot, siç pritet, do të fillojë stërvitjet ushtarake në zonat përgjatë kufirit me Irakun. Manovrat do të zgjasin 3 ditë. Në to do të përfshihen forcat ajrore dhe tokësore iraniane.
Të paktën dy ushtarakë dhe një bashkëpunëtor i policisë
Të paktën tetë persona u vranë dhe 24 të tjerë u plagos
Shuma e marrëveshjes përbën 1 miliard dollarë. Kjo u njoftua sot nga Ali al-Mousavi, Asistenti i Kryeministrit të Irakut Nuri al-Maliki.
Autoritetet e Irakut detyruan të ulej në Bagdad një aeroplan iranian që po fluturonte p
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
26
27
28
30
31