×
Irani, 11 mars 2013
Mediat iraniane, duke cituar burime të huaja, njoftojnë se kompania franceze e naftës dhe gazit Total dhe kompania italiane ENI shprehin dëshirën për t'u kthyer në Iran.
Presidenti iranian Mahmoud Ahmadinejad është kritikuar ashpër si nga kundërshtarët politikë, ashtu dhe nga përkrahësit e tij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
30
31