×
Irani, 1 shkurt 2013
Autoritetet amerikane nuk besojnë se marrëveshja mes Iranit dhe Argjentinës, për hetimin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
9
10
11
16
17
18
19
20
23
24
25