×
Irani, 22 janar 2013
Krerët e organeve policore të Rusisë dhe Iranit nënshkruan një marrëveshje mbi bashkëpunimin në luftën kundër krimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
8
12
13
14
15
19
20
21
26
27