×
Irani, 19 nëntor 2012
Ish-Zëvendësministri i Mbrojtjes i SHBA-ve dhe specialisti i autoritetshëm për Lindjen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
5
6
7
10
11
15
17
18
20
24
25
27