×
Irani, 2 nëntor 2012
Moldavia, Serbia, Mali i Zi dhe një sërë vendesh të tjera iu bashkuan sanksioneve të gazit dhe atyre bankare të vendosura kundër Iranit nga Bashkimi Europian.
Disa mijëra njerëz u mblodhën të premten në qendër
Në Shtetet e Bashkuara ka dalë përpara gjyqit qytetari i Mbretërisë së Bashkuar Christopher Tappin, të cilin autoritetet amerikane e akuzojnë për përpjekjen e shitjes Iranit të pjesëve të këmbimit për raketa.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
5
6
7
10
11
15
17
18
20
24
25
27