×
Irani, 10 tetor 2012
Ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë Sergei Lavrov shpreson se goditja mbi Iranin
Autoritetet izraelite dhe amerikane, pavarësisht nga këndvështrimet e ndyshme publike, ditët
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
4
5
6
7
8
9
11
13
14
17
18
20
21
22
24
27
28