×
Irani, 13 shtator 2012
Pavarësisht faktit që rregullatorët gjobiten shumë rëndë Standard Chartered dhe
Agjencia Ndërkombëtare e Energjisë Atomike (ANEA ang. International Atomic Energy Agency, IAEA) ka nd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
5
6
7
8
9
10
11
14
15
16
18
20
21
22
23
28
29
30