×
Irani, 31 maj 2012
Pasurimi i uraniumit "është e drejtë legjitime e Iranit" dhe nuk ka synim prodhimin e bombës atomike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
19
20
21
25
26
27
29
30