×
Irani, 18 janar 2012
Irani shprehet i gatshëm për të rifilluar bisedimet me fuqitë bërthamore për programin e tij bërthamor. “Po zhvillohen negociatat për përcaktimin e datës dhe vendit.
Rusia vazhdon t’i përmbahet parimeve themelore të politikës së saj t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
14
15
21
22
28
29