×
Irani, Janar 2011
Në Stamboll filluan negociatat midis Iranit dhe “Gjashtëshes” së ndërmjetësve për rregullimin e problemit të tij bërthamor.
Moska shpreson për konsultime konstruktive të “Gjashtëshes” me përfaqësuesit e Teheranit në Turqi.
Sanksionet ndëkombëtare kundër Iranit frenuan përpunimin e armës bërthamore të Teheranit, deklaroi Sekretarja amerikane e shtetit Hillary Clinton, duke marrë fjalën përpara studentëve në Abu-Dabi. “Sanksionet ndikuan.
Numri i viktimave të katastrofës ajrore në veri-perëndim të Iranit u rrit deri në 77 veta.
Irani po i demonstron Perëndimit “vullnetin e vet të mirë” në çështjen që ka të bëjë me problemin e rregullimit të programit bërthamor të vendit dhe e fton atë të vizitojë objektet e veta bërthamore.
Irani pajisi ushtinë e vet me komplekset e reja raketore të bazimit bregdetar. Pas
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31